Spiru Haret nr. 12 - Buzau
+40 722.585.585
contact@diasgrup.ro

INTERFOANE VIDEO

SISTEME PROFESIONALE DE SECURITATE

Sistemele de interfonie video sunt compuse din:

Postul de exterior, despre care putem spune ca se instaleaza in apropierea usii principale, prin care se face accesul in interiorul imobilului, sau pe care se iese spre exterior. Prin intermediul acestui post de exterior se poate crea o comunicare video, si audio intre dumneavoastra, si persoana care doreste sa patrunda in imobil, si de asemenea veti avea posibilitatea sa ii permiteti accesul in interior, sau nu. Despre aceste panouri si posturi de exterior, mai putem adauga ca se pot aplica, sau se pot ingropa, si pot fi prevazute cu butoane de acces, pentru una sau mai multe familii, ce locuiesc in interiorul acelui imobil.

Postul de interior, despre care putem spune ca se instaleaza in functie de ceea ce va dori beneficiarul, si este cel care poate crea comunicarea video intre persoana ce doreste sa intre in imobil, si cea care va trebui sa ii permita acest lucru. Acest post de interior pentru videointerfon poate fi de tipul unui mobil, sau fix, care se poate fixa pe perete, sau nu. Totodata acest post poate permite comunicarea cu postul exterior, dar si cu alte posturi interioare, in cazul in care acestea exista. De asemenea acest post este prevazut si cu un buton pentru actionarea yalei electromagnetice, cea prin care se deschide usa, si este permis accesul catre interiorul imobilului.

In componenta unui videointerfon intra de asemenea si yala electromagnetica, despre care putem spune ca se instaleaza la poarta, sau la usa principala pe care se face accesul intr-o suprafata sau intr-un imobil, iar prin actionarea acesteia de la postul de interior, se va deschide si va fi permis accesul catre interior. Yala electromagnetica poate fi de asemenea ingropata, sau aplicata.

Apoi un videointerfon dispune si de o sursa de alimentare, iar aceasta reprezinta partea principala de energie a intregului sistem, deoarece poate alimenta postul extern, postul intern, si dispozitivul de blocare a usii. Astfel, acestea sunt partile componente ale unui sistem de videointerfon, si puteti apela si dumneavoastra la el in cazul in care doriti sa controlati eficient accesul intr-un imobil, sau intr-o suprafata.